Cara Guna Robot Untuk Trade Crypto di Binance & Huobi Guna Trading Bot RoyalQ – DausDK



Setelah banyak kali korang minta saya review apps robot trading royalq ni , akhirnya inilah video nya huhu khas untuk korang ..

Referral Link :
🔥 RoyalQ Trading Bot – https://raqsy.com/s/CNFVP
⚡ Binance – https://www.binance.com/en/register?ref=HR92B226
🚀 Huobi – https://www.huobi.com/en-us/topic/invited/?invite_code=dujic
⭐ Apps Jutawan Crypto – https://jutawancrypto.com/ref/dausdk/
🔥 Deposit Guna Debit Card – Download apps “Bigpay” dan masukkan refferal code “JQLRQBX44Y ”
🚀 Luno – https://www.luno.com/invite/A4GXQJ
⚡ Cryptotab – https://cryptotabbrowser.com/21174463

🚀 Follow me on :
Telegram – https://t.me/simpleinvestordausdk
Instagram – https://www.instagram.com/dausdk37/

0:00 Intro
1:04 Update Pembelian Crypto Harian & Networth di Binance
3:47 Cara Daftar & Guna Trading Bot RoyalQ
17:10 Pandangan Saya Terhadap RoyalQ Trading Bot ni

🔥Binance Tutorial🔥
– Cara Deposit & Withdraw Duit: https://youtu.be/O5xjrnTFORs
– Cara Beli & Tukar USDT ke Crypto(BTC,ETH..) lain : https://youtu.be/rosw5pCpEl4
– Cara Guna Binance Savings/ Wallet Earn : https://youtu.be/iPIv9dKWSP8
– Cara Guna Binance Futures : https://youtu.be/OJ5xceVicTs
– Cara Transfer Dari Luno Ke Binance : https://youtu.be/CIBfND_WDco
– Strategy Beli / Invest Crypto Paling Mudah : https://youtu.be/yYYylFMg8NA
– Cara Staking Di Binance : https://youtu.be/APQCHZQGeyo
– Cara Setup Mesin Mining Bitcoin : https://youtu.be/bJshuxxbfy0

Note: I am not a financial advisor. This video is just sharing my experience with Binance apps, any investment you made must within your capabilities and your own risk. Do your own research before start investing in any platform.

#Binance
#Bitcoin
#DausDK

source

Check Also

New Ice Cream Studio | Must see once | Public Reviews | With Shiraz Gondal | Humtez tv

https://www.facebook.com/profile.php?id=100034877109190 https://www.instagram.com/geosaeedshah769/?hl=en https://www.facebook.com/Bolsaeedshah-1719454215043758 #Pakistan​​​​ ​​ #Generation​​​​​​​​​​​​​​​ #funny #people #lok frisa #nation #floor plans #Design Ideas …

23 comments

  1. Mcmn nk install

  2. m.zamri kamalrudin

    Salam tuan daus..cmne sy nak hubungi tuan ye? Boleh pm sy nombor tuan?

  3. Salam boss… Saya beli BTC dlm binance. Settle semua transaction. Dr P2P wallet saya pindah ke spot wallet BTC coin. Tapi bila saya check balik BTC dah xde. Cmna ye? Rasa macam dah puas scroll tapi xjumpa BTC.

  4. Jasvindersingh Rajindarsingh

    nak tanya harap boleh diajar, kalau pakai 50usdt dalam binance utk trade Royal Q boleh ke. atau jugak ada 100usdt

  5. Ahmad Shairadzi

    pakcik kayo… haha

  6. HeartsAngel Gaming

    Done joined

  7. Bro, try 3commas! Ade better functions dca robots dia, mmg mcm passive income hari2.. and no fee cam royalq

  8. Jeffrey Jonathan

    Baru nak membeli crypto. Boleh bantu Saya? Beginner aka noob juga ni. Tkasih

  9. Lpsnie boleh tk share setting2 yg mntap selain setting yg bos tnfh guna

  10. Mr amir muhamad

    👍👍👍👍👍👍👍

  11. 👍👍

  12. Round The World

    wow clickbait😅

  13. Tuan daus, dekat iOS takde apps ni pula 😅 boleh rekomen trading bot di iOS ke

  14. XRP boss tak tengok ke

  15. Mohamad Noh Ahmad Shah

    maksudnye 100usd tu cume untuk guna robo ni la ya

  16. terima kasih.. Robot ni sebulan target berapa tuan?

  17. Bro nk tanya la, teman ade almost 200k doge @ 0.0023 in 2017, now mmg buat untong la, so teman bajet nk convert btc dlm 0.5 coz btc tgh jatuh 😭 adakah ia risiko @ strategik ? Btw teman reg binance from ur referel, very easy follow ur guidline💪

  18. Daus sy dh register akaun binance tp xde gune referel code..so mmg xdpt lh 10% tu..klw create akaun baru guna link daus boleh ke?

  19. Versi 5 Saham

    daus, fee vip 400 tu byr sekali aje ke atau kne renew stiap tahun

  20. MataGolf Channel

    Salam tuan nak tanya, d margin USDT tak boleh nk trnsfer..

  21. Terima kasih bossku ilmu yang berguna , kita baru2 lagi … semoga daus dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan .

  22. Daus bukan jutawan ke skrg

  23. Nk join tak boleh la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *