Cara Top Untuk Buat Duit Dengan Youtube Channel 2021 Pemula Buat Duit Online Tanpa Modal 2021



Bayangkan ini , Youtube channel anda dapat jana beribu-ribu ringgit setiap bulan .
⬇️REGISTER BULLMART 100% PERCUMA⬇️
https://member.bullmart.com/register-member?referral=Teamwenghonn
⬇️7 CARA BUAT DUIT DENGAN YOUTUBE⬇️
https://bullmart.com/shop/product-detail/LAMAN_LEGA_SHOPEE_NEXT_LEVEL_TRAINING_6058b27ae9e4e?referral=Teamwenghonn
⬇️SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️MY FACEBOOK PAGE⬇️
https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Anda boleh travel ke mana-mana jer yang anda suka .
Asalakan ada internet ada laptop , anda boleh jana beribu-ribu ringgit ini dengan youtube channel anda.
Hi guys Weng sini anda nak buat duit dengan youtube channel anda?
Memang terdapat banyak cara yang kita boleh jana duit dengan menggunakan youtube .
Banyak orang ingat the only way to make money with youtube is youtube ads.
Well , memang youtube ads boleh bantu kita jana duit , tapi it is not the end of the story .
Terdapat banyak lagi cara kita boleh guna untuk buat duit dengan youtube.
Dan dalam video ini Weng akan kongsi satu solid cara yang anda boleh jana duit dengan youtube channel anda.
Anda jugak boleh belajar 7 CARA BUAT DUIT DENGAN YOUTUBE Cuma dengan RM7.97 .Dalam video ini anda dapat belajar 1) Module 1: 3 Cara Tambah Youtube Views & Subscribers
2) Module 2: Cara naikkan lagi views dan subscribers
3) Module 3: Cara cari topic hot kat youtube
4) Module 4: Channel hot yang anda boleh ikut
5) Module 5: Cara dapatkan gaji dari Youtube
6) Module 6: Cara buat duit dengan berita celebrity di Youtube
7) Module 7: Cara buat duit dengan berita terkini di Youtube
Dan banyak lagi .dengan Cuma Rm7.97 one off payment memang murah giler !!! link untuk programme ini ada kat bawah video ini
Terdapat 2 web site yang saya recommend anda untuk mula business affiliate marketing ini.
Cara yang #1 untuk jana duit dengan menggunakan youtube adalah affiliate marketing.
Affiliate ini merupakan cara yang paling senang , mudah , tanpa modal yang kitab oleh guna untuk menjana duit.
Apa yang anda perlu ? Senang sahaja , all you need to do is just share products link ,dan apabila ada orang beli , duit commission akan masuk ke bank anda.it is just that simple , dan anda boleh guna youtube channel anda untuk mula business ini.
Soalan yang anda mungkin nak tanya Weng , macam mana nak join programme affiliate ini?Ada apa-apa website tak?
Dalam video ini , Weng akan kongsi 2 website yang hot kat Malaysia yang anda boleh guna untuk mula online business ini.
#1 bullmart .
As you can see ini semua adalah income commission dari bullmart account saya , setakat ini pada bulan April .App ini memang legit untuk buat duit.
Anda boleh register dengan website ataupun apps . dan link untuk register ada kat bawah comment box video ini.
Website bullmart ini merupakan website yang sedang sangat hot kat Malaysia .
products di website Bullmart ini yang anda boleh mula promote dan buat duit.
Cara anda share link ini adalah lebih senang , easy.
For example , product ini , anda akan dibagi duit ini setiap sales yang anda jana apabila ada orang beli dengan link yang anda share.All you need to do is just click kat share ini , dan link yang anda copy all you need to do is just post yang bawah youtube channel anda.
So all you need to do is to share to as much people as possible.
Untuk register memang senang sahaja .Link untuk join bullmart ini ada kat bawah video ini.
Nanti Weng akan tunjuk macam mana anda boleh guna youtube untuk jana duit dengan menggunakan bullmart.
kedua adalah involve asia.
Dalam involve asia ini , terdapat banyak company yang popular di Malaysia yang anda boleh promote.
Product yang Weng promote paling kerap adalah product Lazada dan Shopee .
Terdapat jugak company yang lain yang popular seperti Watson , carsome dan brand yang lain yang anda boleh promote .
Commision yang anda akan dapat bergantung kepada each company yang anda promote.
Untuk register as a user , all you need to do is just register your account dengan involve asia .
Anda perlu isi social media link anda , website untuk join involve asia ini.Social media adalah seperti facebook , Instagram , youtube url anda .
Anda boleh guna kedua-dua website ini untuk pilih products untuk promote kat youtube channel anda.
Terdapat banyak Youtube channel yang guna cara affiliate ini untuk buat duit .
Yang pertama , channel Weng ini.
As you can , video ini adalah tentang handphone yang murah .
Dan lepas tu , saya letak link ke handphone ini kat bawah description box ini.
Dan apabila ada orang klik kat link sini dan beli product ini , then I will get a commission.
Next youtube channel ini , yang promote product kat shopee , dan kat bawah video ini , jugak ada link ke product ini dimana mereka yang berminat boleh clik kat link ini dan beli .
After beli then you will get the commission.

source

Check Also

KPIs – What They are and Why Your Law Firm Should be Measuring Them | Law Firm Marketing Strategy

CIA Media Group is a woman-owned, MBE certified, nationwide video production company and creative marketing …

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *