New Waarom zo veel mensen het op Bitcoin hebben gemunt

 • WhatsappDe koers van de bitcoin stijgt en daalt enorm per dag. Wat maakt dat zo’n snel schommelende munt de laatste tijd zo veel populairder is geworden? Dat leggen we je uit.

Voor deze video hebben we onder meer gesproken met Bert Slagter van LekkerCryptisch, we danken hem voor zijn deskundigheid.

Read More

Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal en praat mee! https://bit.ly/2PJk8Xg

Volg NOS op 3 ook op Instagram: https://www.instagram.com/nosop3

—————————————————————

● VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van het nieuws en onze uitleg vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: [email protected]

● VOLG ONS OOK HIER: Facebook: https://facebook.com/nosop3 Twitter: http://twitter.com/nosop3

___________________________________________________

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Bij NOS op 3 vind je elke zaterdag nieuws dat je niet mag hebben gemist. Wij gaan voor jou op onderzoek uit naar nieuws uit jouw wereld. Ook vind je hier uitleg bij het nieuws.

source

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 comments

 1. Prima filmpje! Kleine correctie: je wallet wordt niet snel gehackt, het zijn de crypto exchanges waar je dat risico loopt. Als je je crypto bij hen stalt heb je ze niet meer in eigen beheer (not your keys, not your coin).

 2. Ik heb persoonlijk in de laatste 3 maanden ethereum geminet met m'n gtx 2070 super. Ik heb momenteel zo'n 320 euro aan ether al gemijnd 🙂

 3. JONGENS KOOP SAFEMOON.
  Nog geen 2 maanden oude munt en al 1,8 miljoen holders en een market cap van 4 miljard. Dat is ongekend hoog en als je nu nog in stapt ben je er nog vroeg bij. 😆😜
  Ik heb mijn 500,- anderhalve maand terug al veranderd in 150.000,- op het ATH vorige week. 😳
  Ik kan proberen jullie verder te overtuigen met mooie praatjes maar denk dat je eens zelf moet gaan googlen en dan overtuigd dat je wel. XD

 4. Niemand heeft een idee waar die over praat hier, succes met geld verliezen sukkels

 5. Als je slim bent ga over naar Bitcoin token (btct) dit is de volgende stap

 6. De conclusie / einde is een beetje kort door de bocht. Bitcoin heeft een ongelofelijke potentie en wordt continu door ontwikkeld, het mooie is dat er niet zoals bij de dollar en de euro nu een instantie kan bij drukken omdat ze dat “nodig achten”. Een bitcoin zal zijn waarde dus behouden.

  Als je in bitcoin investeert moet je gewoon voor de long haul instappen en vertrouwen hebben in het systeem, net zoals mensen soms investeren in een bedrijf omdat ze daar vertrouwen in hebben. Het wordt namelijk een steeds meer geaccepteerd betaalmiddel. Dus gokken zal ik het niet echt noemen.

 7. Het gaat niet om uitcashen en dat je dan rijk bent, het gaat om je geld te beschermen tegen inflatie door het maximaal bijprinten van geld door de centrale banken. Soevereiniteit en de baas zijn over je eigen geld. Crypto is de toekomst, gedecentraliseerd niet genaait worden door de overheid. Bitcoin is the people’s money gold is god’s money

 8. Onder auspicien van AFM plukten en roofden de Aegons mij decennia leeg met wurg en woekerproducten. Crypto is het eerste en enige ‘financiele product’ dat mij niks beloofde of voorspiegelde en wel wat bracht. Geen wonder dat AFM mij hiervoor waarchuwt.

 9. Als je lekker anoniem wilt blijven swap het dan een paar keer over naar verschillende wallets die niet gekoppeld zijn aan een identiteit!

 10. Ik ben blij dat ik geen "fear of missing out" ervaar 😉 Gewoon lekker rustig, cheers!

 11. Goede uitleg, bedankt!

  11:45 Het wordt idd een soort nieuw gokken, waar uiteindelijk niemand blij van wordt. Het heet ook nog eens CRYPTO valuta…
  crypto crypto crypto… hoe vaak kwam dat woord terug?
  Dat woord komt van het Griekse ‘kruptos’, wat ‘verborgen’ betekent, dat zegt voor mij al genoeg!

 12. Waarom mensen er op gemunt hebben : omdat crypto nu een van de weinige dingen is waar je goed mee kunt boeren zonder dat de vampieren van belasting er een duidelijk beeld van hebben .

 13. Yes, gestart met de eerste bubbel in 2017. Mijn investering van 150 euro direct er uitgehaald toen hij verdubbeld was. Nu speel ik met dat geld en heb ik een waarde van 1000 euro!

 14. Ik ken iemand die erin geinvesteerd heeft en die zit nu in een kliniek, omdat hij depressief werd van alle schulden en nouja, zichzelf beschadigde.
  Ik zeg niet dat bitcoin dat standaard doet, maar het is niet iets om 'haha' te gaan uitproberen.

 15. De CIA en andere opspoorders weten gewoon wie onderdeel zijn van de oprichting van bitcoin..

 16. There are some who for bitcoin have nothing but hate who refuse to engage in a honest debate, you may call em no coiners or cantiolionairs (warren buffet) to abuse enrage them you simply declare ….
  Have fun staying poor, have fun staying poor while we drink up some more of your no coiner tears,

  When they say folks use bitcoin to buy sex or drugs and the terrorist treasure it for paying their thugs, oh the currency is dirty and just used for crime, you can laugh in face while you sing em this rhyme. Have fun staying poor have fun staying poor while we drink up some more of your no coiner tears.

  When they say that it’s boiling the oceans and sea’s, and it could power an entire country or 3, and wailing how dare you were all gonna die you can laugh in their face while you sing em this rhyme
  Have fun staying poor have fun staying poor while we drink up some more of your no coiner tears.

 17. Bitcoin is een store of value, er zijn veel betere alternatieven voor transactie methodes in de crypto wereld.

 18. Zelf bezit ik ook crypto. Zelf ben ik 19 en nog aan het studeren. Dankzij crypto hoef ik geen geld te lenen voor mijn studie.